Life Coach

Categorie Zorg en Welzijn
Prijs € 245,- tot € 919
Regio

Er zijn 4 cursussen gevonden gerelateerd aan Life Coach

Life Coach

Life coach is een populair en dankbaar beroep. Als zelfstandig coach, of in dienst van een bureau begeleidt u mensen bij de zoektocht naar wie zij werkelijk zijn en wat zij wensen in het leven. Ook helpt u hen bij het verwerken van teleurstellingen en het kiezen en vasthouden van een nieuwe koers.
Life Coach
Life Coach

Inhoud

In de cursus Life coach leert u wat u zowel inhoudelijk, als procesmatig nodig heeft om zelfstandig en succesvol aan de slag te gaan. U krijgt theorie en praktijkopdrachten aangereikt die ingaan op psyche en persoonlijkheden van uw cliŽnt, ook wel coachee genoemd. Vervolgens leert u hoe u optimaal gesprekken met hen voert. Ook komen beroepsethiek en de aspecten van het opzetten van een eigen praktijk aan bod, alsmede leert u hoe (potentiŽle) cliŽnten optimaal bereiken via traditionele en nieuwe media.

Relevantie

Deze cursus is geschikt voor iedereen die zich wil ontwikkelen tot coach om anderen te ondersteunen bij belangrijke levensvraagstukken. Het is een cursus die interessant is voor mensen die graag hun empathie willen gebruiken om andere mensen te helpen. Het is een cursus die relevant is voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen binnen deze sector.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Health - Stress- en Slaapmanagement Start2Move 245,-
  Online zelfstudie
opleiding Life Coach NHA Thuisstudies 549,-
 
opleiding Life Coach + E-coaching NHA Thuisstudies 919,-
 
opleiding Life Coach + praktijkdag Gesprekstechnieken NHA Thuisstudies 669,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.