Bedrijfsproces

Categorie HR en Organisatie
Prijs € 299,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Bedrijfsprocessen

Bedrijfsprocessen

Wat is een bedrijfsproces eigenlijk? Alle onderdelen die horen bij het werk dat je uitvoert om tot een product of dienst te komen noem je een bedrijfsproces. Deze processen spelen zich af op verschillende afdelingen binnen een bedrijf, bijvoorbeeld op de inkoop-, verkoop- , productie- of personeelsafdeling. Het kan voor bedrijven erg belangrijk zijn dat processen in kaart gebracht worden. Wat gaat er goed en wat kan beter? Het zo efficiŽnt mogelijk laten verlopen van processen kan in veel gevallen positief bijdragen aan de winst van een organisatie. Immers, des te minder kosten gemaakt worden tijdens het bedrijfsproces kan de marge van het product of de dienst hoger uitvallen.

Inhoud

Mensen die er voor kiezen deel te nemen aan een cursus of opleiding gerelateerd aan bedrijfsprocessen leren hoe men nzicht verkrijgt in de lopende processen binnen een bedrijf of organisatie. Wat is de dagelijkse gang van zaken? Waar moet ik op letten? Wanneer loopt een proces goed? Afhankelijk van het type cursus of opleiding dat je kiest, word je onderwezen in allerlei soorten aspecten die te maken hebben met bedrijfsprocessen. Dit kan variŽren van administratie, het managen van bedrijfsprocessen en tot verdieping in de samenhang van de bedrijfsprocessen en financiŽle resultaten.

Relevantie

Een cursus of opleiding in deze richting is geschikt voor mensen die zich willen verdiepen in bedrijfsprocessen van verschillende soorten organisaties en hun kennis en kunde willen verbreden. Na het volgen van een relevante opleiding of cursus op het gebied van bedrijfsprocessen kun je bijvoorbeeld aan de slag op de financiŽle afdeling, administratieve of verkoopafdeling van een bedrijf.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Bestuurlijke Informatievoorziening NHA Thuisstudies 299,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.