Cursus en training ondernemersraad (OR)

Categorie HR en Organisatie
Prijs € 389,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Ondernemingsraad (OR)

Ondernemersraad trainingen en cursussen

Een ondernemingsraad bestaat uit een groep werknemers binnen een bedrijf die inspraak en medezeggenschap hebben als het gaat om ondernemingsbeleid en personeelsbelangen. Elk bedrijf met vijftig of meer werknemers is verplicht een ondernemingsraad te hebben. Wanneer beleid direct de werknemers en hun rechten betreft, heeft de ondernemingsraad verschillende rechten als het gaat om de beslissingen hierover.

Wat leer je tijdens een cursus Ondernemersraad?

In de cursus ondernemersraad leer je de verschillende rechten die je hebt als onderdeel van de ondernemingsraad. Dit zijn overlegrecht, adviesrecht, instemmingsrecht en het initiatiefrecht. Rechten die worden toegepast als het gaat om de belangen van de werknemers. Je gaat leren hoe een ondernemingsraad is opgezet en welke voordelen deze kunnen hebben voor de werknemers, arbeidsomstandigheden en het bedrijf zelf.

Cursus Ondernemersraad volgen?

De cursus ondernemersraad is interessant voor personen en werknemers die baat hebben bij een goede vertegenwoordiging van zichzelf en hun collega’s binnen een organisatie. Ook is de cursus OR interessant voor iedere persoon die belang heeft bij het vertegenwoordigen van zichzelf en collega’s binnen een organisatie, zodat de organisatie kan verbeteren.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Ondernemingsstrategie NHA Thuisstudies 389,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.