Werving&Selectie Cursussen & Trainingen

Categorie HR en Organisatie
Prijs € 329,- tot € 6700
Regio

Er zijn 9 cursussen gevonden gerelateerd aan Werving&Selectie

Werving&Selectie

Bij Werving & Selectie gaat het om het vinden van de juiste persoon voor de openstaande vacature. Het voeren van een juist wervingsbeleid en het voeren van professionele selectiegesprekken maakt het mogelijk om de juiste personen voor de openstaande vacature aan te wijzen. Bij zo’n selectiegesprek maak je gebruik van diverse interviewtechnieken.

Inhoud

Tijdens een cursus werving & selectie leer je een professioneel selectiegesprek te leiden. Verder maak je kennis met verschillende interviewtechnieken. Het is immers belangrijk om achter de juiste informatie te komen. Door middel van rollenspellen oefen je met de verschillende interviewtechnieken. Hierdoor leer je de momenten te herkennen wanneer je door moet vragen en ben je in staat relevante informatie te filteren. Op basis van de verkregen informatie maak je een keuze voor een bepaalde kandidaat. Een erg verantwoordelijke taak dus!

Relevantie

Na het volgen van de cursus ben je in staat om een professioneel selectiegesprek te voeren en weet je de juiste kandidaat te koppelen aan de openstaande vacature. Je kunt na het volgen van de cursus bijvoorbeeld aan de slag als intercedent of als medewerker op de P&O afdeling. Tevens kan deze cursus interessant zijn voor managers en leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor de werving en selectie van het personeel.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Beoordelings- en functioneringsgesprekken Rendement Uitgeverij 645,-
  Utrecht
Employment Screening & Personeelsbeleid International Management Forum 6700,-
  Amersfoort
Grip op verzuim Rendement Uitgeverij 645,-
  Utrecht
Intercedent NHA Thuisstudies 329,-
 
Intercedent (Thuisstudie) LOI 414,-
  Thuisstudie
Intercedent (Thuisstudie) LOI voor Bedrijven 414,-
  Thuisstudie
Werving en selectie workshop Learnit    
 
Werving en selectie: sollicitatiegesprekken afnemen Learnit 900,-
  Zwolle, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Alkmaar, Maastricht, Leeuwarden, Roermond, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Zeist, Almere, Enschede, Roosendaal, Haarlem, Leiden, Apeldoorn, Middelburg, Assen, Amersfoort, Den Bosch, Tilburg, Heeren
Werving- en selectiegesprekken Rendement Uitgeverij 645,-
  Utrecht

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)