Chef

Categorie Detailhandel en Horeca
Prijs € 299,- tot € 695
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Chef

Chef

Een chef is de persoon die in de keuken de dienst uitmaakt. Van het bedenken van gerechten tot de bereiding ervan, dat is wat een chef doet. Er zijn verschillende specialisaties die een chef mogelijk zou kunnen uitkiezen zoals patisserie. Er zijn talloze plekken waar je een chef aan de slag kan, in bijna iedere mogelijke keuken.
Chef
Chef bezig met bereiding eten

Inhoud

Tijdens de cursus worden veel oefeningen uit de praktijk behandeld en leer je alles over het dagelijkse werk van een chef. Enthousiasme, creativiteit en plezier zijn belangrijk voor de cursus. De cursus bestaat uit verschillende onderdelen die zich focussen op de dagelijkse werkzaamheden in een keuken. Als chef is het niet alleen belangrijk goed met gerechten te kunnen werken, maar ook een goede leider binnen de keuken te worden die zorgt dat alles goed aangestuurd wordt.

Relevantie

Deze cursus is relevant voor iedereen met een liefde voor koken en voedsel. Je bent creatief, wil graag jezelf verder ontwikkelen op het gebied van de bereiding van voedsel en hebt een passie voor koken. Het is een relevante cursus voor personen die graag een chef zouden willen worden of meer verdieping zoeken in de vaardigheden die je nodig hebt als chef.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Bijzonder Koken NHA Thuisstudies 299,-
 
Leermeester / praktijkopleider ROC Midden Nederland 695,-
  In overleg

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.