Ondernemen

Categorie Detailhandel en Horeca
Prijs € 440,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Ondernemen

Ondernemen

Een ondernemer is iemand die een eigen bedrijf heeft opgezet of als zelfstandige werkzaam is. Voor veel ondernemers is het fijn om zelf de werkuren te kunnen bepalen en zelf te beslissen wat je wel of niet doet.
Ondernemer zijn kan op verschillende manieren. Zo kun je zelf een webwinkel beginnen waar je alleen aan werkt of een bedrijf met tientallen medewerkers overnemen. Het belangrijkste is dat je een goed idee, doorzettingsvermogen en discipline hebt.
Er bestaat ook intern ondernemerschap. Dat betekent dus dat je ondernemend kunt zijn binnen een organisatie. Ondernemende mensen zien telkens opnieuw weer kansen, benutten deze en ze creëren waarde. Met het laatste wordt bedoeld dat het benutten van een kans ook daadwerkelijk iets oplevert.
Ondernemen
Horeca ondernemer zet koffie

Inhoud

Ondernemer zijn of ondernemend zijn is een groot verschil. Niet elke ondernemer is ondernemend en niet iedereen die ondernemend is heeft een eigen zaak. Ben je ondernemend en wil je meer betekenen voor het bedrijf waar je in dienst bent, dan kan een cursus succesvol ondernemen helpen. Loop je al tijden met een goed idee in je hoofd en wil je dolgraag een eigen zaak starten, dan kun je hier de voor jou perfecte cursus vinden. Denk bijvoorbeeld aan cursus waarin je leert om je eigen taartenwinkel, webwinkel of evenementenbureau te starten.

Relevantie

De cursus ondernemen is relevant voor een ieder die droomt van het ondernemerschap en zijn of haar eigen bedrijf. Het biedt verschillende inzichten, basiskennis en handige tools om een succes van je eerste, echte bedrijf te maken.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Succesvol Ondernemen NHA Thuisstudies 440,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.