Drogisterij

Categorie Detailhandel en Horeca
Prijs € 749,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Drogisterij

Drogisterij

Als verkoopmedewerker in een drogisterij geef jij mensen advies over een grote verscheidenheid aan cosmetische producten. De drogist adviseert mensen over de juiste huid- haar- en gezondheidsverzorging. Ook kan het zo zijn dat je zeer persoonlijk advies moet geven, bijvoorbeeld als het gaat om een passend parfum. Door je kennis over zelfzorggeneesmiddelen en de nieuwste trends zorg je dat de klant tevreden en met de juiste producten de winkel uit loopt. Met de opleiding drogisterij weet jij de wens van de klant te beantwoorden.
Drogisterij
Make-up afdeling in een drogisterij

Inhoud

Om de klant van goed advies te kunnen voorzien, heb je basiskennis nodig van drogisterij producten en van het menselijk lichaam. De opleiding drogisterij is praktisch; de kennis die je opdoet is direct toepasbaar in de praktijk. Zo leer je bijvoorbeeld wat griep met een mens doet, hoe het ontstaat en hoe je het kan verhelpen. Tevens leer je hoe je bepaalde oneffenheden kan verhelpen en welke producten het beste bij de klant aansluit. Zowel qua prijsklasse als qua leeftijd is het belangrijk goed advies te kunnen geven. Daarnaast leer je de juiste verkoop- en communicatietechnieken zodat je mensen kan overtuigen een bepaald product aan te schaffen.

Relevantie

De opleiding drogisterij en/of parfumerie is uitermate geschikt voor iedereen die affiniteit heeft met gezondheid en lichamelijke verzorging en graag in dit werkveld aan de slag zou willen gaan.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
opleiding Vakdiploma Drogist NHA Thuisstudies 749,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.