Strafrecht

Categorie Juridisch
Prijs € 557,- tot € 827
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Strafrecht

Strafrecht

Strafrecht is het gebied van recht dat zich focust op overtredingen en misdrijven. Het is een onderdeel van het Nederlands recht en staat bekend om de veroordelingen die hierbij komen kijken. Alle criminele activiteiten staan met een strafbeschikking in het wetboek van strafrecht, zoals bijvoorbeeld de wet wapens en munitie en de levensdelicten.

Inhoud

Tijdens de cursus wordt alle essentiële informatie met betrekking tot het strafrecht behandeld om duidelijk inzicht te geven in de werking van het wetboek en de verschillende regels die hier op toegepast worden. Op misdrijven en overtredingen staan bijvoorbeeld verschillende straffen en deze zijn apart ingedeeld in het wetboek. Tijdens de cursus wordt ook behandeld hoe het wetboek moet worden toegepast binnen het werk.

Relevantie

Deze cursus is relevant voor iedereen die zich verder wil verdiepen in het strafrecht voor zijn of haar werkzaamheden of als verdieping uit interesse. Het biedt de mogelijkheid een sector van het gehele recht rechtstreeks goed te behandelen en toe te passen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Strafrecht NHA Thuisstudies 557,-
 
opleiding Basisopleiding Rechten met Strafrecht NHA Thuisstudies 827,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.