Arbeidsrecht Cursussen & Trainingen

Categorie Juridisch
Prijs € 329,- tot € 1295
Regio

Er zijn 5 cursussen gevonden gerelateerd aan Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

Werknemers in Nederland, in vaste en in tijdelijke dienst, hebben automatisch arbeidsrecht. In een arbeidsovereenkomst zijn contractueel alle voorwaarden vastgelegd waarbij de werknemer loon krijgt voor de werkzaamheden die hij of zij verricht. Als Human Resource (HR) Manager, medewerker personeelszaken, bedrijfsjurist of salarisadministrateur is het belangrijk op de hoogte te zijn van alle wet- en regelgeving en actuele ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht. Je bent verantwoordelijk voor het hanteren van een juist personeelsbeleid dat het beste past bij de organisatie en de medewerkers en je bent gesprekspartner voor management en directie.

Inhoud

Passend bij de gekozen opleiding komt een breed scala aan personeel & organisatie(P&O) onderwerpen aan bod. Belangrijke onderdelen zijn arbeidsvoorwaarden, Cao’s, ontslagprocedures, pensioenregelingen en actuele regelgevingen. Wat zijn de juridische kanten van flexibele arbeidsovereenkomsten en welke werkverhoudingen bestaan er tussen werknemer en werkgever? Wat te doen bij een arbeidsconflict en hoe bouw je een personeelsdossier op? Interessante en leerzame onderwerpen komen aan bod waarbij huidige personeelsmedewerkers bijgeschoold worden door middel van recente ontwikkelingen en nieuwe medewerkers klaargestoomd worden om op een P&O of een bedrijfsjuridische afdeling aan de slag te gaan.

Relevantie

Personeelsmanagers en -medewerkers, HR- adviseurs, professionals binnen de sociale zekerheid, salarisadministrateurs en bedrijfsjuristen kunnen met ons brede aanbod op het gebied van arbeidsrecht terecht. Op deze website vind je opleidingen over de basiskennis, actuele ontwikkelingen en verdieping van het arbeidsrecht.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
HBO Arbeidsrecht (Thuisstudie) LOI voor Bedrijven 329,-
  Thuisstudie
HBO Arbeidsrecht (Thuisstudie) LOI 329,-
  Thuisstudie
Praktijkdiploma arbeidsrecht (Thuisstudie) LOI 600,-
  Thuisstudie
Praktijkdiploma arbeidsrecht (Thuisstudie) LOI voor Bedrijven 600,-
  Thuisstudie
Praktijkopleiding Arbeidsrecht Rendement Uitgeverij 1295,-
  Amsterdam, Capelle a/d IJssel, Utrecht, Zwolle, Eindhoven

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)