Sociaal Juridische Dienstverlening

Categorie Juridisch
Prijs € 872,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Sociaal Juridische Dienstverlening

Sociaal Juridische Dienstverlening

De sociaal juridisch dienstverlener heeft als taak om mensen te informeren en te adviseren over alle soorten wetten en regels die ons land kent. De sociaal juridisch dienstverlener kan bijvoorbeeld mensen helpen die schulden hebben, die slachtoffer zijn geworden van geweld of mensen helpen die werkloos zijn geraakt. De sociaal juridische dienstverlener kent de regels en wetten en heeft de benodigde sociale vaardigheden om hulpvragende mensen te begeleiden door de wirwar van wetten en regels.

Inhoud

De cursus Sociaal Juridische Dienstverlening is een veelzijdige cursus. Na de cursus heb je kennis opgebouwd van alle rechtsgebieden die Nederland kent. Ook leer je te communiceren, op zowel juridisch als sociaal gebied. Complexe juridische teksten leer jij te vertalen naar begrijpelijke taal. Ook krijg je inzicht in verschillende sociaal-culturele thuissituaties van mensen die in moeilijke omstandigheden verkeren. De cursus zorgt er niet alleen voor dat je een ontwikkeling doormaakt als juridisch professional, maar ook als mens.

Relevantie

De cursus Sociaal Juridische Dienstverlening is geschikt voor mensen die het interessant vinden om anderen uit moeilijke, juridisch gecompliceerde situaties te helpen en hen hierin op sociaal gebied te ondersteunen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
opleiding Bewindvoerder NHA Thuisstudies 872,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.