Archeologie

Categorie Hobby en Cultuur
Prijs € 519,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Archeologie

Archeologie

Archeologie vertelt ons alles over het verleden. Misschien niet alles, maar wel erg veel. Bij archeologie leer je alles over de wetenschap die samenkomt bij het vinden van oude overblijfselen. Dit kunnen overblijfselen zijn van huizen of gereedschap, maar ook mensen of dieren. Wat er door middel van archeologie duidelijkwordt is bijvoorbeeld het gebruik van voorwerpen een paar honderd jaar geleden. Het is ontzettend interessant voor historici om de vondsten te kunnen zien en hoe nieuwe kennis over het verleden naar boven komt.
Archeologie
Archeoloog aan het opgraven

Inhoud

Een cursus archeologie behandeld informatie over de aspecten die komen kijken bij bijvoorbeeld een archeologische vondst en hoe wetenschappers weten wat ze precies in handen hebbben. Je leert verschillende vaardigheden en wordt kundiger in het herkennen en determineren van resten die mogelijk gevonden kunnen worden. Afhankelijk van de cursus krijg je theoretische kennis aangeboden en oefen je misschien wel wat in de praktijk!

Relevantie

Deze cursus is relevant voor iedereen met een interesse in geschiedenis en wetenschap of voor de echte speurneuzen die graag aan de slag gaan met het vinden van verborgen schatten!

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Archeologie NHA Thuisstudies 519,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.