Bloemschikken

Categorie Hobby en Cultuur
Prijs € 319,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Bloemschikken

Bloemschikken

Bloemschikken is een kunst. Er is creativiteit, geduld en handigheid voor nodig om van planten en bloemen iets prachtigs te maken. Met bloemen en planten kun je van alles maken, van kleine bloemstukken voor feestjes tot prachtig grote kunstwerken die tentoongesteld kunnen worden. Bloemschikken is voor velen een leuke hobby en een creatieve bezigheid.

Inhoud

Tijdens de cursus leer je alles over de handigheden die bij bloemschikken komen kijken bijvoorbeeld hoe je bloemen goed arrangeert. Daarnaast leer jij alle materialen kennen om het beste uit je bloemstuk te halen. De cursus bestaat uit verschillende onderdelen waarbij je voldoende gaat oefenen om alle technieken goed onder de knie te krijgen. Je gaat met verschillende vormen, potten en planten aan het werk waardoor je leert variëren in kleurgebruik en met de vorm van het stuk.

Relevantie

De cursus bloemschikken is relevant voor iedereen die wil leren bloemschikken. Het kan ook een interessante cursus zijn voor iedereen die graag beter wil leren bloemschikken en plezier wil maken.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Bloemschikken NHA Thuisstudies 319,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.