Bloemist

Categorie Hobby en Cultuur
Prijs € 619,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Bloemist

Bloemist

Een bloemist maakt de mooiste boeketten en stukken. Dit kan voor een klant zijn maar ook op aanvraag voor bijvoorbeeld partijen zoals bruiloften of begrafenissen. Overal zijn altijd bloemen nodig. Als bloemist weet je precies wat je in de winkel hebt en welke bloemen het beste in dat perfecte boeket passen.

Inhoud

Tijdens de cursus leer je alle ins en outs als het gaat om het werk binnen een bloemenwinkel en het gebruik van alle materialen binnen je werk. Het is een cursus die niet alleen leerzaam is, maar waarbij ook je creativiteit de loop kan gaan.

Relevantie

De cursus bloemist is relevant voor een ieder die interesse heeft in het werk als bloemist. Je kunt na de cursus aan de slag gaan in bijvoorbeeld een winkel of op de markt bij de bloemenkraam laten zien wat jij kunt als bloemist.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
opleiding Bloemist NHA Thuisstudies 619,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.