Astrologie

Categorie Hobby en Cultuur
Prijs € 287,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Astrologie

Astrologie

De ideeën over het verband tussen de stand van de hemellichamen en het lot van de mensen en gebeurtenissen op onze planeet noemen we ook wel astrologie. Astrologie is afgeleid van woorden uit de Griekse taal. Astron staat voor sterrenbeeld, logos staat voor theorie. Astrologie is simpel gezegd dus de theorie over sterren(beelden). Al eeuwenlang bestuderen mensen de stand van sterren, planeten en de maan. Hierbij gaan ze op zoek naar (terugkerende) verbanden.
Astrologie
Astrologie

Inhoud

Tijdens een cursus of opleiding in de richting van astrologie verdiep je je in de theorie achter astrologie en astronomie. Tevens leer je hoe je een horoscoop berekent en moet interpreteren. Je gaat aan de hand van de stand van de hemellichamen zelf voorspellingen doen en je wordt hierbij begeleid door een astroloog met jarenlange ervaring. Door veel dingen in de praktijk te oefenen leer je de basisprincipes van de astrologie.

Relevantie

Ben je geïnteresseerd in de astrologie en wil je hier alles over weten? Of heb je zelfs de ambitie om als astroloog aan het werk te gaan? Een opleiding of cursus in de richting van dit vakgebied bied jou een brede basis om je ambities waar te maken.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Astrologie NHA Thuisstudies 287,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.