Persoonlijke ontwikkeling

Categorie Hobby en Cultuur
Prijs € 293,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is ontzettend belangrijk. Niet alleen voor jezelf, maar ook bijvoorbeeld voor je werk. Het biedt veel mogelijkheden in je carrière en komt je alleen ten goede. Onder persoonlijke ontwikkeling vallen verschillende dingen, zoals cursussen en opleidingen gericht op diverse vakgebieden. Of je nu beter wilt leren communiceren of verdieping zoekt in je werk, het kan allemaal!

Inhoud

Binnen de cursussen persoonlijke ontwikkeling kun je verschillende trainingen en cursussen volgen die jouw vaardigheden kunnen verbeteren. Afhankelijk van je voorkeur zijn er verschillende dingen die je kunt leren binnen de cursussen zoals het verbeteren van je houding, snel leren typen of persoonlijke en sociale vaardigheden die je verder wil ontwikkelen.

Relevantie

De cursussen persoonlijke ontwikkeling zijn relevant voor iedereen die zich wil verbeteren en zich wil blijven ontwikkelen. Zowel op privégebied als werkgebied.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Assertiviteitstraining Thuiscursus.nl 293,-
  Afstandsonderwijs / thuisstudie

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.