Geschiedenis

Categorie Hobby en Cultuur
Prijs € 197,- tot € 359
Regio

Er zijn 5 cursussen gevonden gerelateerd aan Geschiedenis

Geschiedenis

Wat is nou geschiedenis? Geschiedenis is een wetenschap die zich richt op gebeurtenissen uit het verleden. Een belangrijk onderdeel van deze wetenschap is dat het zich baseert op bronnen uit het verleden. Hierbij kun je denken aan muurtekeningen, gebouwen, schilderijen of andere vondsten uit het verleden. Op basis van deze bronnen kan dan een beeld uit het (verre) verleden worden geschetst.
Geschiedenis
Maya tempel in Mexico

Inhoud

Deelnemers aan de cursus geschiedenis krijgen onderwijs in geschiedenis in de breedste zin van het woord. Zo kunnen deelnemers scholing verwachten op het gebied van allerlei verschillende tijdvakken. Je leert hoe onze verre voorouders uit de steentijd aan hun eten kwamen, en hoe ze zich warm hielden. En wat te denken van het leven in de Middeleeuwen? Neem een kijkje in het Oude Egypte of laat je inspireren door de Maya’s. Na het volgen van een cursus Geschiedenis ben je op de hoogte van alle belangrijkste “ins and outs” op het gebied van de wereldgeschiedenis.

Relevantie

De cursus geschiedenis is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in het lesgeven over geschiedenis, voor mensen die geschiedenis op een bepaald niveau willen beheersen en/of voor mensen die hun kennis op het gebied van geschiedenis willen verbreden.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Cultuurgeschiedenis Edumatch Courses 325,-
  Afstandsonderwijs
cursus Havo Geschiedenis NHA Thuisstudies 314,-
 
cursus Kunstgeschiedenis NHA Thuisstudies 269,-
 
cursus Vmbo Geschiedenis NHA Thuisstudies 197,-
 
cursus Vwo Geschiedenis NHA Thuisstudies 359,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.