Punjabi

Categorie Hobby en Cultuur
Prijs € 170,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Punjabi

Punjabi

Punjabi is een taal die veelal wordt gesproken in de Indiase deelstaat Punjab of in Pakistan. Het is een taal die wereldwijd door ongeveer 130 miljoen mensen wordt gesproken. Punjabi heeft zich verspreid over de wereld en zoals bij vele andere talen is hierdoor lokaal verschil in uitspraak op te merken. Het moderne Punjabi heeft verschillende invloeden meekgekregen, bijvoorbeeld door de talen Perzisch, Engels en Hindoestani.

Inhoud

Jij wordt tijdens een cursus langzaam geïntroduceerd in de taal Punjabi. Er wordt focus gelegd op de verschillen tussen de Westerse talen en de klant van Punjabi. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de klanken, spraak en luistervaardigheid die bij het ontwikkelen van een nieuwe taal hoort. Je leert het schrift kennen die bij de taal hoort en zult de basisbeginselen op het gebied van spraak en schrift onder de knie krijgen.

Relevantie

Een cursus Punjabi is relevant voor iedereen die een nieuwe taal wil leren of bijvoorbeeld binnenkort in Pakistan of Pubjab te vinden is voor een reis of zakelijke doeleinden.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Punjabi NHA Thuisstudies 170,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.