Tweewielertechniek

Categorie Bouw en Techniek
Prijs € 569,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Tweewielertechniek

Tweewielertechniek

Denk je aan Nederland, dan denk je aan fietsen. Met ongeveer 25 miljoen fietsen in Nederland kan je begrijpen dat de sector tweewielertechniek onmisbaar is. Onder tweewielertechniek vallen ook scooters, motorfietsen en bromfietsen. Deze hebben allemaal regelmatig onderhoud nodig en daar is de juiste kennis en handigheid voor vereist.

Inhoud

Je gaat met name kennis op doen over verschillende soorten fietsen, hierbij kun je denken aan onder andere racefietsen, mountainbikes en bromfietsen. Na een cursus tweewielertechniek kun jij snel zien wat er aan de tweewieler mankeert en hoe je dit probleem kunt verhelpen.

Relevantie

Een cursus tweewielertechniek is geschikt voor mensen die meer willen weten over alle soorten tweewielers. Er is veel te leren binnen de tweewielertechniek, bijvoorbeeld hoe je een fiets of brommer repareert, hoe je sleutelt aan scooters, hoe je een fiets rijiklaar maakt of hoe je tweewielers kunt verkopen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
opleiding Fietsenmaker NHA Thuisstudies 569,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.