Montage

Categorie Bouw en Techniek
Prijs onbekend
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Montage

Montage

Montage komt van het woord monteren, wat betekent dat delen ineengezet worden. Er wordt een geheel gemaakt van allerlei losse onderdelen. Montage kan ook betekenen dat kapotte apparaten worden gerepareerd door onderdelen te vervangen. Een monteur of montagemedewerker is de persoon die hiervoor zorgt.
Als monteur kun je gespecialiseerd zijn in een bepaald vakgebied. Waar een automonteur alles weet van auto’s en het repareren van hiervan, legt een installatiemonteur installaties aan voor gas, water, centrale verwarming en sanitair, en als monteur van beveiligingsinstallaties installeer en onderhoud je alarmsystemen.
Montage
Houtbewerker bezig met montage stoel

Inhoud

Je dient in het bezit te zijn van de nodige diploma’s om als monteur of montagemedewerker aan de slag te mogen gaan. Door middel van een cursus kun je in het bezit komen van deze certificaten. Tijdens de cursus leer jij alle aspecten van het beroep kennen en welke vormen van montage jij later kunt uitvoeren.

Relevantie

De cursus is relevant voor iedereen die verdieping zoekt in zijn of haar werk en technisch is aangelegd. Het biedt verschillende mogelijkheden en specialisaties wat interessant is voor iedereen die technische vingers heeft enaltijd probeert uit te pluizen hoe alles werkt.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Technicus Engineering: Drive Technology GBS International    
  Oud-Beijerland

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.