Uitvoerder Bouw

Categorie Bouw en Techniek
Prijs € 250,- tot € 413
Regio

Er zijn 5 cursussen gevonden gerelateerd aan Uitvoerder Bouw

Uitvoerder Bouw

Een uitvoerder in de bouw is verantwoordelijk voor het verloop van een bouwproject, stuurt personeel aan en zorgt voor materialen. De uitvoerder zorgt ervoor dat de werkzaamheden op de bouw op rolletjes verlopen. Dit is een verantwoordelijke taak. Bij de dagelijkse leiding over een bouwproject houd je ook de voortgang en de kwaliteit in de gaten en zorg je voor de veiligheid van de mensen die er rondlopen. Een project begint altijd met een planning, zo ook een bouwproject. Als uitvoerder plan je mensen in, en zoek je uit hoeveel en welke materialen en machines er nodig zijn. Je zorgt ervoor dat alle materialen op tijd bij de bouwplaats bezorgd worden en houdt contact met de leveranciers. Voorafgaand aan de daadwerkelijke bouw zijn er dus al een heel aantal belangrijke werkzaamheden.

Inhoud

Om uitvoerder te worden kun je verschillende opleidingen volgen op mbo-niveau. Ben je al werkzaam in de bouwsector maar wil je meer bouwkundige kennis opdoen, dan is een cursus over bouwkunde een goede keus. In een dergelijke cursus maak je kennis met belangrijke aspecten van het vakgebied, zoals wet- en regelgeving en constructieleer.

Relevantie

Deze cursus is relevant voor iedereen die zich wil verdiepen in de stof als het gaat een baan als uitvoerder bouw. Daarnaast biedt de cursus mogelijkheden om je verder te ontwikkelen op het gebied van vakleer, wet-en regelgeving en biedt dit nieuwe mogelijkheden binnen je werkzaamheden.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
opleiding Werkvoorbereider NHA Thuisstudies 413,-
 
Veilig werken aan de weg IMAG BV    
  In Company
Veilig werken met de hoogwerker IMAG BV 250,-
  In Company
Veilig werken op ladders en trappen IMAG BV    
  In Company
Veilig wreken met de Hoogwerker IMAG BV    
  In Company

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.