Afbouw

Categorie Bouw en Techniek
Prijs € 587,- tot € 685
Regio

Er zijn 3 cursussen gevonden gerelateerd aan Afbouw

Afbouw

Onder afbouw wordt de fase van een gebouw verstaan, waarin de ruwe versie klaar is. Het gebouw is wind- en waterdicht. In de afbouwfase worden de afwerkingen gedaan en kan er worden geschilderd, gestuukt et cetera. Ook wordt in de afbouwfase het dak, beglazing en installaties gemaakt. Deze werkzaamheden vinden allemaal binnen plaats. Voor afbouwwerkzaamheden zijn hoogwerkers of heftrucs nodig.
Afbouw
Op de werkvloer

Inhoud

Een cursus afbouw is veelal gericht op het gebruik van hoogwerkers of heftrucs. Tijdens een van deze cursussen leer je efficiënt en veilig werken met een hoogwerker of heftruck. De cursus is voornamelijk praktijkgericht, zodat je de handelingen goed kunt oefenen. Theorie dient slechts ter ondersteuning. Je leert in deze theorie de veiligheidsvoorschriften van de voertuigen. Ook leer je belangrijke begrippen, die je vervolgens tijdens de praktijk dient te gebruiken. Tijdens praktijklessen leer je hoe je het voertuig veilig moet gebruiken en wat de juiste rijtechnieken zijn.

Relevantie

Een cursus afbouw is geschikt voor iedereen die werkzaamheden wil verrichten waar heftrucks of hoogwe rkers voor nodig zijn. Je dient echter wel 18 jaar of ouder te zijn, en geen beperkingen te hebben wat betreft zicht en gehoor.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Metselaar Thuiscursus.nl 615,-
  Afstandsonderwijs / thuisstudie
Stukadoor Thuiscursus.nl 685,-
  Afstandsonderwijs / thuisstudie
Tegelzetter Thuiscursus.nl 587,-
  Afstandsonderwijs / thuisstudie

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.