IPMA-C

Categorie Management en Beleid
Prijs € 2875,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan IPMA-C

IPMA-C

IPMA-C is een certificeringsniveau dat zich richt op ervaren projectmanagers die de juiste fases van projecten in alle orde kan behandelen. Het onderdeel IPMA-C richt zich op reflectie van de projectmanagers en op al ontwikkelde vaardigheden binnen de uitvoering van het beroep. Bij IPMA-C wordt geleerd op basis van vaardigheden en kennis en het is daarnaast een internationaal aantoonbaar ervaringsniveau dat een goede aanvulling op bijvoorbeeld je CV is.

Inhoud

Tijdens de cursus word jouw kennis in projectmanagement getest en uitgebreid. Daarnaast is er tijdens een cursus ruimte voor zelfreflectie om de huidige status van jouw kennis te testen en te evalueren. Dit biedt nieuwe inzichten en bereid jou voor op nieuwe vaardigheden die eventueel behandeld worden.

Relevantie

De cursus IPMA-C is relevant voor projectmanagers met al enige ervaring binnen het vak. Het is van belang ervaring te hebben opgebouwd.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
IPMA-C Learnit 2875,-
  Amsterdam, Incompany

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.