Assistent Manager

Categorie Management en Beleid
Prijs € 399,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Assistent Manager

Assistent Manager

De meeste managers zijn begonnen als assistent manager en konden zo doorgroeien binnen een bedrijf. Als assistent manager heb je een belangrijke functie met diverse werkzaamheden. Je moet beschikken over veel kennis en bij sommige bedrijven wordt er verwacht dat je het bedrijf kunt aansturen wanneer de manager niet aanwezig is. Voor een assistent manager is het daarom onder meer belangrijk om te weten wat de organisatiestructuur is en hij moet de organogram, de verschillende functies en bijbehorende verantwoordelijkheden kennen. Daarnaast zal een assistent manager beoordelingsgesprekken moeten kunnen voeren en een personeelsplanning kunnen maken.
Overleg
Manager overlegt met werknemer

Inhoud

Een functie die in naam veel lijkt op die van assistent manager, is de functie van managementassistent (ook wel officemanager of directiesecretaresse genoemd). Bij deze baan ben je de rechterhand van het management, denk je mee en zorg je dat alle werkzaamheden en afspraken zo geregeld zijn dat de directie zich op de bedrijfsvoering kan concentreren. Daarnaast ben je intern de spil tussen de verschillende afdelingen en onderhoud je contacten met externe relaties.
Zowel voor de functie van assistent manager als managementassistent zijn er opleidingen en cursussen.

Relevantie

Een cursus assistent manager is interessant voor iedereen bij wie het leidinggeven in het bloed zit. Ben jij hier goed in en kun je tegen een beetje stress? Dan is een cursus assistent manager wellicht wat voor jou. Geschikt voor mensen die nieuw zijn in het vak, of zich verder willen ontplooien tot assistent manager.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
opleiding Assistent(e) Manager NHA Thuisstudies 399,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.