Hoger Management

Categorie Management en Beleid
Prijs € 521,- tot € 3680
Regio

Er zijn 5 cursussen gevonden gerelateerd aan Hoger Management

Hoger Management

Er zijn drie managementniveaus binnen een bedrijf. De manager op het laagste niveau wordt operationeel manager genoemd en geeft leiding aan medewerkers op de werkvloer. Iets hoger maak je als manager deel uit van het middenkader en geef je leiding aan deze operationeel leidinggevenden of aan een afdeling. Maak je deel uit van het managementteam, dan ben je als manager onderdeel van de directie. Dit wordt ook wel hoger management of hoger kader genoemd.

De sprong maken naar het hoger management is niet voor iedereen weggelegd. Vaak kun je maar met kleine stappen hogerop komen, wat betekent dat het pas mogelijk is om in het hoger kader te komen wanneer je nu een managementfunctie op middenkaderniveau uitoefent.

Inhoud

Doorgroeien in het bedrijf door ambitieus en actief te zijn komt regelmatig voor. Om je kennis te verbreden en sneller de stap naar het hoger kader te kunnen zetten is het zinvol de nodige cursussen hiervoor te volgen. Zo kun je als voorbereiding op een functie in het hoger kader een opleiding over hoger management volgen. Tijdens de cursus leer je de vaardigheden die betrekking hebben op strategie, besluitvorming en communicatie. De veelzijdigheid van het vakgebied wordt besproken en je leert de verantwoordelijkheid te dragen voor de voortgang, kwaliteit en omstandigheden van de organisatie.

Relevantie

De cursus Hoger Management is interessant voor iedereen die zich graag verder wil ontwikkelen binnen dit vakgebied. Wil jij doorgroeien? De stap maken van medewerker naar manager? Dan kan deze cursus hier zeker aan bijdragen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Business Process Management (BPM) IMF Academy (International Management Forum) 1980,-
  Afstandsleren / Zelfstudie
CIO 4.0 ? digitaal leider van de organisatie IMF Academy (International Management Forum) 3680,-
  Centraal in het land
CIO 4.0 – digitaal leider van de organisatie IMF Academy (International Management Forum) 3680,-
  Centraal in het land
Coachend Leidinggeven IMF Academy (International Management Forum) 1795,-
  Afstandsleren / Zelfstudie
opleiding Hoger Management NHA Thuisstudies 521,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.