Magazijnmedewerker

Categorie Transport en Logistiek
Prijs € 2480,-
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker

Magazijnen zijn er altijd al geweest en mensen die werken in een magazijn natuurlijk ook. Maar in deze tijd waarin webwinkels als paddenstoelen uit de grond – blijven - vliegen is opslag, distributie en voorraadbeheer belangrijker dan ooit tevoren. Webwinkels hebben geen winkelruimte en zijn afhankelijk van een goede gang van zaken in het magazijn. Goederenstromen moeten gestroomlijnd, veilig en snel plaatsvinden. Je kunt je wel voorstellen dat er in het magazijn veel moet gebeuren: opslag, overslag en voorraadbeheer, om maar een paar voorbeelden te noemen. Efficiënte opslag en distributie van goederen horen bij het veelzijdige werk van een magazijnmedewerker.
Magazijnmedewerker
magazijnmedewerker in overleg met een collega

Inhoud

Als je de cursus Magazijnmedewerker gaat volgen, zul je zien dat magazijnmedewerker een heel gevarieerd beroep is. In de cursus komen alle basistechnieken aan bod waar je als magazijnmedewerker, al dan niet zijdelings, mee te maken krijgt. Je kunt daarbij denken aan voorraadbeheer, distributie, opslag en overslag. Ook leer je over de inrichting van op- en overslagplaatsen en over het veilig verwerken van bijvoorbeeld gevaarlijke en bederfelijke waren.

Relevantie

Er zijn momenteel heel veel vacatures magazijnmedewerker. Als je wilt werken als magazijnmedewerker, in opslag of distributie, biedt de cursus Magazijnmedewerker alle basistechnieken. Ook als je al magazijnmedewerker bent of je wilt ander werk in de logistiek, is de cursus geschikt om je kennis bij te schaven en op te poetsen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Voorraadbeheer in de praktijk IMF Academy (International Management Forum) 2480,-
  Op locatie
Voorraadbeheer in de praktijk IMF Academy (International Management Forum) 2480,-
  Op locatie

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.