Magazijnmanagement

Categorie Transport en Logistiek
Prijs € 1795,- tot € 2480
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Magazijnmanagement

Magazijnmanagement

Transport, logistiek en magazijnmanagement een drie-eenheid die je dan ook vaak in een adem genoemd hoort. Zonder transport staat alles stil, zonder logistiek komt niets van en op zijn plaats en dat laatste geldt ook voor magazijnmanagement. Magazijnmanagement is een belangrijk onderdeel in de logistieke sector. Het beheren en beheersen van goederenstromen in warehouses zijn belangrijker dan ooit in een tijd waar veel fysieke winkels plaatsmaken voor webshops. Omdat webwinkels geen winkels hebben, maar natuurlijk wel voorraden, speelt zo ongeveer alles zich af in het magazijn. In opslag en distributie gebeurt veel en er is dan ook veel te doen voor wie geďnteresseerd is in het werken in de logistieke sector.
Magazijnmanagement
Magazijnmedewerkers verplaatsen materieel

Inhoud

Wie een magazijnmanagement opleiding wil volgen en zich aanmeldt leert voor een functie als logistiek medewerker: bijvoorbeeld logistiek teamleider, supervisor of bedrijfsleider. Daarnaast is er in de praktijkgericht cursus mbo Magazijnmanagement aandacht voor de coördinerende taken die bij het takenpakket van een logistiek medewerker horen. Je leert alles over de dagelijkse gang van zaken die vallen onder warehouse management. Laden en lossen, beheersystemen, voorraden, opstelling, indeling, warenkennis et cetera. Een uitdagend werkveld met vele mogelijkheden, en goede kansen op de arbeidsmarkt, gezien de vele vacatures logistiek medewerker.

Relevantie

Je kunt aan de slag in een distributiecentrum, een magazijn, maar bijvoorbeeld ook bij een transportbedrijf. Na de mbo opleiding Magazijnmanagement kun je ook verkort diverse andere opleidingen in Transport en Logistiek volgen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Voorraadbeheer in de praktijk IMF Academy (International Management Forum) 2480,-
  Op locatie
Warehouse Management Systemen IMF Academy (International Management Forum) 1795,-
  Afstandsleren / Zelfstudie

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.