Magazijnbeheer

Categorie Transport en Logistiek
Prijs € 1795,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Magazijnbeheer

Magazijnbeheer

Als magazijnbeheerder, ook wel ‘warehousemanager’, ben jij verantwoordelijk voor een goedlopende goederenstroom. Als magazijnchef ben je leidinggevende van een aantal magazijnmedewerkers. Veiligheid staat hierbij hoog in het vaandel. Daarnaast verricht je administratieve werkzaamheden en beheer je de voorraad. Door de verschillende taken en werkzaamheden is geen enkele dag hetzelfde!
Magazijn
Hout en bouwmaterialen magazijn

Inhoud

Wanneer je een cursus of opleiding voor magazijnbeheer volgt, zal theoretische kennis worden gecombineerd met opdrachten. Zo kun je het geleerde direct in praktijk brengen, en is de inhoud van de dagen afwisselend. Onderwerpen als ‘transport’ en ‘logistiek’ staan tijdens de lessen centraal. In de cursus of opleiding maak je onder andere kennis met het organiseren van de goederenstroom: van de ontvangst tot aan de verzending. Ook het beheer van voorraden en het uitvoeren van administratieve zaken komen aan bod. Daarnaast krijg je de nodige informatie over het omgaan met personeel en het begrip ‘veilig werken’. Goede arbeidsomstandigheden zijn van groot belang in het magazijn, en als magazijnbeheerder is dit thema dan ook essentieel.

Relevantie

De cursus is geschikt voor iedereen met ambities op gebied van logistiek of de transportbranche, bijvoorbeeld als volgende stap in je carrière als logistiek- of magazijnmedewerker.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Warehouse Management Systemen IMF Academy (International Management Forum) 1795,-
  Afstandsleren / Zelfstudie

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.