Expeditie

Categorie Transport en Logistiek
Prijs € 7184,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Expeditie

Wat houdt expeditie in?

Expeditie gaat over het vervoeren van goederen tussen verschillende locaties. De expediteur is de persoon die goederen laat vervoeren namens de opdrachtgever tegen een bepaald honorarium (vergoeding) en als het ware fungeert als transportbemiddelaar tussen verlader. Als expediteur kan je voor jezelf beginnen maar ook werken op de expeditie-afdeling van een transportbedrijf of een gespecialiseerd expeditiebedrijf.

Wat valt er allemaal te leren over expeditie?

Een cursus expeditie leidt jou op tot ervaren expediteur. Je leert vervoersovereenkomsten te sluiten, advies aan opdrachtgevers te geven, planningen en offertes op te stellen en nog veel meer. Alles met betrekking tot logistiek, vervoersverplichtingen, transportrecht, betalingen maar ook marketing en communicatie komt aan bod tijdens een cursus expeditie. Alle taken en vaardigheden die komen kijken bij expeditie, worden tijdens de cursus behandeld. Bij een cursus expeditie kan er worden uitgegaan van een studiebelasting van 4 uur per week f meer.

Wanneer is de cursus expeditie perfect voor jou?

Een cursus expeditie is interessant voor iedereen die werkt of wil gaan werken in de logistieke sector en daarin een ondernemende rol wil krijgen. Expeditiewerk is namelijk meer dan vervoeren, het regelt van begin tot einde de logistieke oplossing namens een opdrachtgever.

Informatie aanvragen

Selecteer n of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
International Business - Assistent-Manager IB (Kwalificerend MBO4 - Den Haag) Kronenburgh Business College 7184,-
  Den Haag

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.