Dierenarts

Categorie Dieren en Milieu
Prijs € 503,- tot € 875
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Dierenarts

Dierenarts

Als dierenarts pas jij je liefde voor dieren toe in de praktijk door elk dier, ieder formaat en soort, te helpen. Zieke dieren zijn bij de dierenarts in goede handen en dieren worden behandeld om de meest uiteenlopende redenen. Dit kunnen inentingen zijn van puppy’s en kittens maar ook het behandelen van een hamster. Ieder dier is geliefd door zijn of haar baasje en het is aan de dierenarts de beestjes zo goed mogelijk te verzorgen en te helpen waar nodig.
Dierenarts
Dierenarts die een paard medicijnen geeft

Inhoud

Tijdens de cursus krijg je verschillende onderdelen aangeboden waardoor je kennis voor het beroep dierenarts wordt verbreed. Zo leer je bijvoorbeeld hoe om te gaan met de dieren en waar op gelet moet worden bij het behandelen van huisdieren. Jij wordt helemaal klaargestoomd voor de stappen die volgen na het behalen van de cursus.

Relevantie

De cursus dierenarts is nuttig en relevant voor iedereen met een groot hart voor dieren. Daarnaast is het van belang dat jij een interesse hebt in het ontwikkelen van goede vaardigheden als het gaat om het dragen van zorg voor de dieren. Personen die deze cursus geschikt zullen vinden zijn personen die zich graag verder willen ontwikkelen op het medische en verzorgingsaspect dat komt kijken bij huisdieren.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Cursus Biologie (VWO) WisMon 875,-
  Amsterdam, Utrecht
opleiding Dierenartsassistent NHA Thuisstudies 503,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.