Honden

Categorie Dieren en Milieu
Prijs € 179,- tot € 639
Regio

Er zijn 3 cursussen gevonden gerelateerd aan Honden

Honden

Niet iedereen houdt er van, maar voor de meeste mensen zijn honden een grote vriend. Je vindt honden niet alleen binnen een gezin maar ze worden ook ingezet in werksituaties bijvoorbeeld bij de begeleiding van blinde mensen, als therapiehond of op een andere manier binnen zorg verlenende beroepen. Het houden van honden is niet altijd makkelijk, het vergt nadenken over het bieden van de juiste aandacht, zorg en eventuele kosten die het met zich meebrengt.

Inhoud

Er zijn verschillende cursussen over het thema honden. Bij de ene cursus leer je meer over bijvoorbeeld de vachtverzorging, de andere cursus richt zich op voeding en er zijn cursussen die dieper ingaan op het gedrag van honden en hoe wij dat als mensen kunnen sturen. Het onderhoud van honden en het zorgen voor honden komt ook aan bod.

Relevantie

Een cursus honden is geschikt voor iedereen die werkt met honden of van plan is een hond is huis te nemen. Het geeft nieuwe inzichten over bijvoorbeeld de verzorging of het brengt nieuwe kennis die is toe te passen binnen het werken met honden.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Alles over de Hond NHA Thuisstudies 179,-
 
cursus Hondentrimmen NHA Thuisstudies 559,-
 
opleiding Eigen Hondentrimsalon Starten NHA Thuisstudies 639,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.