Scheikunde vwo

Categorie Voortgezet onderwijs
Prijs € 1075,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Scheikunde VWO

Scheikunde VWO

Scheikunde is een natuurwetenschap waar het gaat om de samenstelling en bouw van stoffen. Die stoffen kunnen chemische veranderingen doormaken onder bepaalde omstandigheden. Scheikunde is verwant met biologie en natuurkunde. Het wordt gegeven in het onderwijs als één van de exacte vakken, naast wiskunde en natuurkunde.

Inhoud

Tijdens de cursus scheikunde vwo leer je de stof te beheersen die nodig is voor het halen van een vwo-certificaat. Je behandelt verschillende onderwerpen die van toepassing zijn als het gaat om het examen dat na de cursus zal worden afgenomen. De cursus biedt voorbereiding op je studiekeuze en kan een aanvullig zijn voor je vakkenkennis.

Relevantie

De cursus scheikunde vwo is geschikt voor ieder persoon die een aanvulling op zijn diploma wil behalen of zijn vakkenkennis wil verbeteren voor een mogelijke vervolgstudie.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Cursus Scheikunde (VWO) WisMon 1075,-
  Amsterdam, Utrecht

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.