Natuurkunde vwo

Categorie Voortgezet onderwijs
Prijs € 1095,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Natuurkunde VWO

Natuurkunde VWO

Natuurkunde is een onderdeel van wetenschap waarbij het gedrag van energie en materie wordt onderzocht. Bij natuurkunde gaat het om stoffen waarbij de samenstelling niet verandert, in tegenstellig tot scheikunde waarbij dit juist onderzocht wordt. Natuurkunde wordt vaak beoefend door middel van theorie en experimenten. Natuurkunde kan vergeleken worden met scheikunde en biologie. Het wordt gegeven als exact vak naast wiskunde en scheikunde op onder andere het vwo.

Inhoud

Tijdens de cursus natuurkunde vwo ga je de stof leren die nodig is voor het halen van een vwo-certificaat. Je behandelt verschillende onderwerpen die van toepassing zijn als het gaat om het examen dat na de cursus zal worden afgenomen. De cursus biedt voorbereiding op je eventuele studiekeuze of kan een aanvulling zijn voor je vakkenkennis.

Relevantie

De cursus Natuurkunde vwo is geschikt voor ieder persoon die een aanvulling op zijn diploma wil behalen of zijn vakkenkennis wil verbeteren voor een mogelijke vervolgstudie.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Cursus Natuurkunde (VWO) WisMon 1095,-
  Amsterdam, Utrecht

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.