Scheikunde havo

Categorie Voortgezet onderwijs
Prijs € 1050,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Scheikunde Havo

Scheikunde Havo

Scheikunde is een exact vak dat naast natuurkunde en wiskunde gegeven wordt op onder andere de havo. Het is een natuurwetenschap waar de focus ligt op de samenstelling en de bouw van bepaalde stoffen. Stoffen kunnen chemische veranderingen onder bepaalde omstandigheden doorgaan. Deze worden bij scheikunde onderzocht en bestudeert. Scheikunde is verwant aan biologie en natuurkunde.

Inhoud

Tijdens de cursus scheikunde havo wordt de stof besproken die nodig is voor het behalen van een havo-certificaat/diploma. Je behandelt verschillende onderwerpen die van toepassing zijn als het gaat om het examen dat na de cursus zal worden afgenomen. De cursus bereid jou voor op je eventuele studiekeuze of kan een aanvulling zijn voor je vakkenkennis.

Relevantie

De cursus scheikunde havo is geschikt voor iedereen die een aanvulling op zijn diploma wil behalen of zijn vakkenkennis wil verbeteren voor een mogelijke vervolgstudie.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Cursus Scheikunde (HAVO) WisMon 1050,-
  Amsterdam, Utrecht

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.