Reiki

Categorie Sport en Vrije tijd
Prijs € 339,- tot € 1069
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Reiki

Reiki

Reiki is een traditionele Japanse natuurgeneeswijze en een methode om jezelf en anderen energie te geven die helpend kan zijn voor lichaam en geest. Tijdens een behandeling Reiki wordt de energie doorgegeven aan je lichaam, de chakra’s en de aura. Chakra’s zijn punten in ons energielichaam welke een wisselwerking vormen tussen ons fysieke en geestelijk lichaam. Elke chakra staat in verbinding met een aantal organen. Als ze in balans zijn voel je jezelf ook goed. De chakra’s kunnen echter door allerlei emotionele, maar ook lichamelijke gebeurtenissen geblokkeerd raken. Bij Reiki behandel je deze chakra’s.

Inhoud

Je zal leren hoe je helende energie tijdens behandelingen voor jezelf en andere kunt gebruiken. Je gaat aan de slag met de werking van chakra's en de werking van energiekanalen. Na de cursus ben je in staat om jezelf, en anderen door middel van reiki te behandelen.

Relevantie

Een cursus Reiki is voor iedereen die zijn interesses heeft liggen bij natuurgeneeswijzen en meer te weten wil komen over bijvoorbeeld chakra’s.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Reiki NHA Thuisstudies 339,-
 
opleiding Energetisch Therapeut + Reiki NHA Thuisstudies 1069,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.