Sociale hygiŽne

Categorie Arbo en Veiligheid
Prijs € 198,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Sociale hygiŽne

Sociale hygiŽne

Een diploma Sociale HygiŽne is verplicht voor iedere ondernemer, manager of medewerker in de horeca, die op een verantwoorde wijze alcohol wil schenken en verkopen. Dit geldt ook voor buurthuizen, slijterijen of wanneer je alcoholische dranken schenkt op een evenement. Heb je plannen om een eigen horecaonderneming te starten, begin dan op tijd met een cursus Sociale HygiŽne. Voor slijters is er een apart examen, met vragen gericht op de slijterijbranche.

Het is belangrijk voor leidinggevenden in de horeca dat zij kennis hebben van alcohol en de invloed van alcohol op mensen. Je draagt grote verantwoordelijkheden, niet alleen ten aanzien van jezelf maar vooral ten aanzien van klanten. Je moet zorgen voor de veiligheid van je klanten en je zult betrokken moeten zijn bij het voorkomen van alcohol- en drugsverslavingen.
Sociale-hygiene
Restaurant vol met mensen

Inhoud

Door middel van een cursus, klassikaal of zelfstudie, kun je het wettelijk verplichte diploma Sociale HygiŽne halen. Je leert tijdens de cursus hoe je op de juiste wijze omgaat met klanten en financiers, en hoe je doortastend op kunt treden. Daarnaast wordt de ethiek en de regelgeving behandeld. Wil je de slijterijbranche in of werk je hier al, kies dan voor een vakdiploma voor slijters. Je haalt dan een wijn-, gedistilleerd- en bierbrevet en tevens het diploma Sociale HygiŽne.

Er bestaat ook de mogelijkheid om een cursus Cafťbedrijf te volgen. In dat geval krijg je naast de wettelijk verplichte kennis ook de noodzakelijke productkennis en haal je tevens meteen het diploma Sociale HygiŽne. Met dit diploma ben je goed voorbereid om een cafťbedrijf te starten en te runnen.

Relevantie

De cursus is interessant voor iedereen die het verplichte diploma moet halen voor zijn of haar onderneming. Het frist alle kennis op en is een belangrijk onderdeel dat leidinggevenden binnen de horeca moeten kennen om zo een veilige omgeving te kunnen bieden aan hun gasten en klanten.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Online Sociale HygiŽne inclusief SVH-Examengeld Fhkn 198,-
  Nederland, Online, landelijk

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.