Auditing Cursussen & Trainingen

Categorie Financieel en zakelijk
Prijs € 645,- tot € 3980
Regio

Er zijn 3 cursussen gevonden gerelateerd aan Auditing

Auditing

De auditor is iemand die organisaties controleert op verschillende punten, bijvoorbeeld tot in hoeverre procedures worden nageleefd. Je kunt onderscheid maken tussen de interne auditor, die in dienst is van de organisatie zelf, en de externe auditor, die onafhankelijk van de organisatie werkt. Verder valt er een onderscheid te maken tussen auditors met specialisaties. Afhankelijk van de specialisatie houdt je je bezig met een bepaalde tak binnen een organisatie. Er zijn bijvoorbeeld auditors die zich richten op financiele zaken van een organisatie, auditors die zich bezig houden met ICT en forensic auditors, die zich buigen over fraude.

Inhoud

Je leert stap voor stap hoe het auditproces in zijn werk gaat. Verder doe je vakkenkennis en onderzoeksvaardigheden op, en leer je alles over de controles die je uit moet voeren en de meest voorkomende vormen van bijzonder onderzoek. De resultaten van je onderzoek leer je op een goede manier rapporteren. Er wordt ook aandacht geschonken aan de beroepshouding en communicatie van de auditor, omdat deze zaken een belangrijk onderdeel zijn van het beroep. Verder is economie een belangrijk onderdeel van je baan, en komt dus ook veel terug in je opleiding. Je leert bijvoorbeeld alles over de financiele aspecten van je baan, en je leert veel over financieel management.

Relevantie

Auditing is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig en onderzoekend is, en die zich bezig wil houden met het bedrijfsleven. Na voltooiing kun je gaan werken als bijvoorbeeld accountant of auditor.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Belastingcontrole Rendement Uitgeverij 645,-
  Utrecht
Certified Fraud Examiner (CFE) International Management Forum 3980,-
  Amsterdam
Fraudebestrijding Rendement Uitgeverij 645,-
  Utrecht

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)