Beleggen

Categorie Financieel en zakelijk
Prijs € 1075,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Beleggen

Beleggen

Beleggen is het investeren in geld, om hier vervolgens meer geld van te kunnen maken, ook wel rendement genoemd. Je kunt beleggen met eigen spaargeld, maar ook kun je beleggen in het geld van een bedrijf. Dit laatste is het investeren in aandelen. Er is niet altijd rendement: het kan ook zijn dat je verlies maakt. Dit risico hoort bij beleggen.

Inhoud

Wanneer je een cursus beleggen volgt, leer je hoe je succesvol kunt worden in beleggen. Een beginnerscursus vereist enige basiskennis van economie, maar is voor iedereen geschikt. Je leert rendement te berekenen en risico’s te analyseren. Er zijn verschillende vormen van beleggen, en daarbij behorende beleggingsinstrumenten waar je kennis van opdoet in een cursus. Indien je werkzaam wilt zijn in de wereld van beleggingen, kun je kiezen voor een cursus tot hypotheekadviseur of bankmedewerker waarin beleggen onderdeel is van je dagelijkse werkzaamheden.

Relevantie

Een cursus beleggen is geschikt voor iedereen die succesvol wilt beleggen: zowel individueel als in aandelen. Ook kan een cursus geschikt zijn om anderen te adviseren of werkzaam te worden in de bankwereld.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Taxatieleer IPD Opleidingen 1075,-
  Amsterdam, Utrecht

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.