Hypotheekadviseur

Categorie Financieel en zakelijk
Prijs € 1075,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Hypotheekadviseur

Hypotheekadviseur

De hypotheekadviseur geeft advies over het afsluiten van een hypotheek en bemiddelt daarbij tussen de hypotheekverstrekker en hypotheekgever. Hierbij worden financiële afwegingen gemaakt voor de situatie van de hypotheeknemer. De hypotheekadviseur werkt vaak namens één hypotheekaanbieder (bank) maar kan ook met meerdere aanbieders óf alle aanbieders samenwerken. De adviseur wordt een vastgesteld uurtarief uitbetaald dat kan variëren van €80 tot €175 per uur inclusief btw waarbij gemiddeld 20 uur nodig is voor een gedegen advies.
Hypotheekadviseur
Hypotheekadviseur in gesprek met toekomstige klanten

Inhoud

Een cursus hypotheekadviseur zorgt ervoor dat jij later aan de slag kan bij één van de vele hypotheekaanbieders. De cursus gaat in op de financiële kennis die nodig is om persoonlijke situaties van hypotheekgevers te koppelen aan het aanbod van hypotheekaanbieders. Daarnaast wordt veel gefocust op de adviesvaardigheden en communicatieve vaardigheden die nodig zijn om het gesprek aan te kunnen gaan met de klant.

Relevantie

Heb jij een interesse in het bankwezen of een passie voor persoonlijke financiën en wil je hier je werk van maken? Dan is een cursus hypotheekadviseur uitermate geschikt om te gaan volgen. Met de aangeleerde kennis en vaardigheden kan je solliciteren bij een van de aanbieders óf zelfstandig starten.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Taxatieleer IPD Opleidingen 1075,-
  Amsterdam, Utrecht

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.