Beleggen voor beginners

Categorie Financieel en zakelijk
Prijs € 319,- tot € 599
Regio

Er zijn 3 cursussen gevonden gerelateerd aan Beleggen voor beginners

Beleggen voor beginners

Stel je voor: je hebt wat geld over en wil dit thuis bewaren. Wanneer je dit veilig in een kluis stopt is het in ieder geval veilig. Door inflatie zal het geld alleen minder waar worden. Alles om je heen wordt duurder, maar het geld dat in je kluis ligt wordt niet meer. Je kan dus minder kopen met hetzelfde geld. In plaats van het geld veilig in een kluis op te bergen kan je er voor kiezen om te gaan beleggen. Beleggen kan op allerlei manieren: je koopt bijvoorbeeld een huis, en hoopt dat dit over een tijdje meer waard wordt. Zo kun je winst proberen te maken. Ook je geld op een spaarrekening zetten en hier rente over vangen is een vorm van beleggen. Deze rente is de afgelopen jaren alleen maar lager te komen liggen, waardoor je weinig rendement kan behalen.

Inhoud

Gedurende een cursus beleggen voor beginners zul je je storten op de basiskennis die je nodig hebt om succesvol te kunnen beleggen. Je verdiept je in verschillende soorten beleggingen. Er worden handvatten aangereikt die je kunnen helpen bij het inschatten en verkleinen van de risico’s die beleggen met zich meebrengt. Je doet praktische kennis op die het verschil kan gaan maken tussen winst en verlies.

Relevantie

Na een cursus beleggen voor beginners weet je wat voor type belegger je bent, kun je risico’s inschatten en ben je in staat verantwoord en succesvol te beleggen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Beleggen voor Beginners NHA Thuisstudies 319,-
 
cursus Beleggen voor Beginners + Cryptobeleggen NHA Thuisstudies 599,-
 
cursus Crypto Beleggen NHA Thuisstudies 389,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.