Wijzer met geld

Categorie Financieel en zakelijk
Prijs € 170,- tot € 494
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Wijzer met geld

Wijzer met geld

Geld is leuk, makkelijk uit te geven en er lijkt nooit genoeg van te zijn. Iedereen heeft het, of niet, en iedereen kan weleens wat tips gebruiken om beter met geld om te gaan en het wat wijzer uit te geven. Er zijn verschillende methoden om goed te kunnen sparen of bijvoorbeeld je geld te investeren in verschillende zaken. Er zijn eindeloze mogelijkheden waarmee jouw geld makkelijk te beheren is. Zo houdt jij overzicht en bespaar je misschien wel wat!

Inhoud

Tijdens de cursus worden onderdelen behandeld om jouw financiŽle gezondheid te stimuleren en op de rit te houden. Hoe ga je verstandig om met je geld en wat zijn goede tips om bijvoorbeeld structureel te sparen? Dit zijn onderdelen die terugkomen bij de cursus om jouw handvaten te geven voor de toekomst.

Relevantie

De cursus is relevant voor iedereen die wil leren hoe met geld kan worden omgegaan. Het is relevant voor mensen die zichzelf hierin willen ontwikkelen of mensen die wat steun nodig hebben om zo hun financiŽn beter onder controle te kunnen krijgen.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Wijzer met Geld NHA Thuisstudies 170,-
 
opleiding Budgetcoach NHA Thuisstudies 494,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.