Fotografie

Categorie Grafimedia
Prijs € 395,- tot € 1195
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Fotografie

Fotografie

Fotografie is het vastleggen van afbeeldingen door middel van licht en andere straling op stralingsgevoelig materiaal. Als fotograaf heb je als doel om een voorwerp of verschijnsel op het juiste moment vast te leggen door middel van het gebruik van een fototoestel. Een fotograaf maakt foto’s van allerhande voorwerpen en verschijnselen. Als fotograaf kun je jezelf specialiseren op diverse vakgebieden zoals portretfotografie, natuurfotografie, kunstfotografie of een ander vakgebied.

Inhoud

Deelnemers aan de cursus Fotografie zullen kennismaken met de verschillende principes binnen het werkvlak van een fotograaf. Zo maak je kennis met zaken als een goede compositie, de juiste belichting, het gebruik van lenzen en scherpte. Ook leer je om de benodigde apparatuur op de juiste manier te gebruiken. Uiteraard wordt er ook de nodige aandacht besteed aan het creatieve aspect van fotografie. De juiste compositie maar ook het verfraaien van foto’s is hier een onderdeel van.
Om je het vak van fotograaf eigen te maken is er binnen de cursus veel ruimte om te oefenen met diverse technieken en materialen. Door het duidelijke lesmateriaal en de goede begeleiding zul je de basisprincipes van fotografie al snel onder de knie krijgen.

Relevantie

Deze cursus Fotografie is bedoeld voor iedereen die zich het vak van fotograaf eigen wil maken. Het is een cursus relevant voor iedereen met een camera en een kop vol goede ideeën. Tevens is het een goede voorganger wanneer je bijvoorbeeld denkt aan een school zoals de fotovakschool.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Photoshop CC Basics College of MultiMedia 395,-
  Amsterdam
Photoshop CC Complete College of MultiMedia 1195,-
  Amsterdam

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.