Vastgoedmanagement

Categorie Makelaardij en Vastgoed
Prijs € 269,- tot € 6304
Regio

Er zijn 3 cursussen gevonden gerelateerd aan Vastgoedmanagement

Vastgoedmanagement

Bij vastgoedmanagement probeer je de middelen die je tot je beschikking hebt zo goed mogelijk in te zetten om uiteindelijk een optimaal rendement te behalen. Dit rendement kan zowel maatschappelijk als financieel zijn. Er wordt gekeken naar marktontwikkelingen en de klant en potentiële doelgroepen staan centraal.
Vastgoedmanagement kan plaatsvinden op drie niveaus: strategisch- tactisch- en operationeel niveau. Op strategisch niveau wordt er gekeken hoe er bijgedragen kan worden aan een ondernemingsdoelstelling. Op tactisch niveau wordt daarna gekeken welke middelen hiervoor nodig zijn en worden er plannen geschreven en op operationeel niveau worden de plannen ook daadwerkelijk uitgevoerd.

Inhoud

Als je een opleiding in vastgoedmanagement volgt, leer je alles op het gebied van het werken op een makelaarskantoor. Je zult leren om te werken van strategie naar uitvoering. Hierbij leer je om plannen te schrijven en te budgetteren maar je leert ook hoe je bezichtigingen uit moet voeren.
Je kijkt naar de marktontwikkelingen en wat voor invloed dit heeft op jouw vastgoed en hoe je hier mee om moet gaan. Naast specifieke vakken voor vastgoedmanagement leer je ook hoe je je vastgoed het best kunt ‘verkopen’. Je leert daarom ook marketing- en pr-plannen te schrijven.

Relevantie

De opleiding assistent makelaar is geschikt voor iedereen die commercieel en technisch inzicht hebben op gebied van vastgoed en gastvrij zijn.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Omgevingswet voor de Vastgoeddeskundige NHA Thuisstudies 269,-
 
Kandidaat-Makelaar (K-RMT) Basistheorie Vastgoeddeskundige + Specialisatie Wonen (Bedrijfsopleiding - Den Haag / Online) Kronenburgh Business College 6304,-
  Den Haag
Specialisatie Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed IPD Opleidingen 2375,-
  Amsterdam, Utrecht

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.