Android App ontwikkeling

Categorie Software en ICT
Prijs € 1725,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Android App ontwikkeling

Android App ontwikkeling

Een app is een programma die je kunt installeren op je telefoon of tablet. Android Apps zijn de apps die terug te vinden zijn op telefoons en tablets met een Android besturingssysteem. De Android apps zijn niet te gebruiken op een I-Phone of een I-Pad, omdat die geen Android besturingssysteem hebben. Bij de ontwikkeling van Android apps zijn verschillende technieken en elementen van belang.

Inhoud

Android Apps zijn de apps die terug te vinden zijn op vele tablets en telefoons, zoals je Samsung. De apps die hiervoor ontwikkelt zijn, zijn voor de Android systemen. Bij de ontwikkeling van Android apps zijn verschillende technieken en elementen van belang.

Relevantie

De cursus is geschikt voor een ieder die graag meer wil leren over het ontwikkelen van apps en zich wil verdiepen in applicatieontwikkeling. Het is een leerzame cursus die waardevol kan zijn voor een hobby of in het werkleven.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Kotlin Learnit 1725,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.