Fysiotherapie

Categorie Sport en Vrije tijd
Prijs € 1295,- tot € 3295
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie is een behandelmethode welke zich richt op de behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat van mensen. De fysiotherapeut zet diverse middelen zoals massage,- en bewegingstechnieken in, om mensen met klachten en belemmeringen in het bewegingsapparaat te behandelen. Fysiotherapie heeft diverse behandelingsdoeleinden. Hierbij kan men denken aan het verbeterd functioneren van het lichaam en pijnvermindering. De fysiotherapeut kan zich specialiseren op diverse vakgebieden zoals onder andere sportfysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie en bedrijfsfysiotherapie. Om de titel van fysiotherapeut te mogen dragen moet je met goed gevolg een HBO opleiding Fysiotherapie hebben afgerond.
Fysiotherapie
Fysiotherapeut bezig met een client

Inhoud

Tijdens een cursus Fysiotherapie maak je kennis met de verschillende principes binnen het werkvlak van een fysiotherapeut. Hierbij kun je denken aan de opbouw van een behandeling, het toepassen van verschillende technieken en het gebruik van diverse hulpmiddelen. Daarnaast kom je alles te weten over de anatomie van het menselijk lichaam. Om je het vak van fysiotherapeut eigen te maken is er binnen de opleiding veel ruimte om te oefenen met diverse technieken en materialen.

Relevantie

Een cursus fysiotherapie is een opfrisser voor iedereen in het vak van de fysiotherapeuten, maar ook relevant voor iedereen die gediplomeerd beoefenaar van de fysiotherapie wil worden.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Fitness - Personal Trainer Start2Move 3295,-
  Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Heerde, Houten, Rotterdam, Utrecht, Zwolle.
Sport - Physical Performance Trainer Start2Move 1295,-
  Zwolle

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.