Oekraiens

Categorie Talen
Prijs € 189,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Oekraiens

Oekraiens

Oekra´ne is een een onafhankelijke staat en geboord met Rusland behoort zij tot de grootste landen van Europa. Ruim 50 miljoen mensen spreken Oekra´ens, de hoofdstad is Kyiv (of Kiev) en het land kent een grote industrie. Oekra´ens is een Slavische taal en kent het Cyrillische alfabet. Je zult versteld staan van de voorsprong die je hebt als je een Oekra´ner in zijn eigen taal aanspreekt.
Oekraiens
Oekraiense vlag

Inhoud

Met deze praktische cursus Oekra´ens leer je in korte tijd een nieuwe taal te spreken. Je zult ontdekken dat het Oekra´ens in bijna niets lijkt op de Nederlandse taal. Je leert vooral goed luisteren naar en spreken over onderwerpen die je in het dagelijks leven tegenkomen. Aan de hand van luisteroefeningen leren 'native speakers' jou het Oekra´ens op een juiste en gemakkelijke manier aan. Ieder hoofdstuk behandelt een onderwerp, zo leer je bijvoorbeeld hoe je jezelf voorstelt, de weg vraagt en te onderhandelen in het Oekra´ens. Ook leer je van alles over de Oekra´ners en hun cultuur. Daarnaast doe je een rijke woordenschat op in deze cursus.

Relevantie

Een praktijkgerichte cursus Oekra´ns is zeer geschikt voor mensen die voor zaken of vakantie naar Oekra´ne gaan en in relatief korte tijd de taal willen leren spreken.

Informatie aanvragen

Selecteer ÚÚn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Oekra´ens NHA Thuisstudies 189,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.