Summa College

Let op: Vanwege het coronavirus gaan veel open dagen en voorlichtingsactiviteiten niet door. Controleer daarom op de website van de betreffende onderwijsaanbieder of deze doorgaat, om teleurstelling te voorkomen.

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Summa College' of maak gebruik van onderstaande gegevens:


Open dag: start online voorlichtingsweek Summa College

Datum: zondag 8 november 2020
Bezoekadres: Online event. De schoollocaties zijn deze dag niet te bezoeken.
Locatie: Eindhoven
Telefoonnummer: Klik hier voor het telefoonnummer
Omschrijving: Om te ontdekken of een opleiding van het Summa College bij je past, bezoek je de open dag. Het liefst loop je natuurlijk rond in onze schoolgebouwen. Door de coronamaatregelen is dat tijdens de open dag van 8 november helaas niet mogelijk.

Daarom hebben we van de open dag de start gemaakt van de online voorlichtingsweek 8 t/m 13 november. Je kunt van alles doen: sfeer proeven in de scholen met vlogs en direct contact hebben met docenten en studenten via WhatsApp, Instagram en mail. Ook kun je interessante webinars (presentaties) volgen van onze docenten en voorlichters.

Ontdek wat bij je past van 8 t/m 13 november live via www.summacollege.nl/open-dagen

Met ons interactieve online programma kun je toch uitgebreid kennismaken met Summa. Ga er eens goed voor zitten op zaterdag 8 november tijdens de start van de voorlichtingsweek.

De tijd van het kick off event op 8 november wordt nog bekend gemaakt.

Lees meer op www.summacollege.nl/open-dagen

Open dag Summa College

Datum: zondag 24 januari 2021
Bezoekadres: Meerdere locaties in en om Eindhoven
Locatie: Eindhoven
Telefoonnummer: Klik hier voor het telefoonnummer
Omschrijving: Proef de sfeer, ontmoet onze docenten en stel vragen aan onze studenten. Zij vertellen je hoe een dag op het mbo eruit ziet, over stages, huiswerk en nog veel meer. De praktijkruimtes zijn volop in bedrijf, er zijn stands met informatie en je kunt voorlichtingsmomenten bezoeken.

Deze open dag vindt plaats van 10:00 tot 15:00 uur.

Lees meer op www.summacollege.nl/open-dagen

Informatieavond

Datum: donderdag 8 april 2021
Bezoekadres: Sterrenlaan 10
Locatie: Eindhoven
Omschrijving: Speciaal voor iedereen die zich nog niet heeft aangemeld voor een mbo-opleiding voor schooljaar 2021-2022. Je krijgt op deze avond informatie over opleidingen die op dat moment nog niet vol zitten. De aanwezige docenten en voorlichters beantwoorden graag je vragen en helpen je bij je studiekeuze.

Donderdag 8 april 2021, tussen 18.00 en 20.30 uur.
Sterrenlaan 10 in Eindhoven.