College of MultiMedia

Illustrator CC Complete

Algemene informatie over de cursus

College of MultiMedia Amsterdam is de door Adobe geautoriseerde opleider in Nederland. De cursus Illustrator CC Complete maakt onderdeel uit van het door Adobe geautoriseerde trainingsprogramma.

Adobe Illustrator CC is hét programma dat door professionele grafisch ontwerpers, DTP-ers, illustratoren en technisch tekenaars over de hele wereld wordt gebruikt voor het maken van vector illustraties. Het programma maakt deel uit van de Adobe CC en biedt precisie en kracht met geavanceerde tekengereedschappen, expressieve natuurlijke penselen en een schat aan tijdbesparende functies.

Wij bieden als Adobe Authorised Training Centre het meest uitgebreide aanbod van officiële Adobe Creative Cloud trainingen in de Benelux. Deze worden verzorgd door onze Adobe Certified Instructors (ACI).

Tijdens deze 3-daagse training ga je in een moderne trainingsruimte op onze locatie in Amsterdam hands-on aan de slag! Tijdens de lessen is er uitgebreid de mogelijkheid tot het stellen van vragen en voor persoonlijke begeleiding.

Inhoud van de cursus

De driedaagse cursus Illustrator CC Complete is gebaseerd op het boek ‘Adobe Illustrator Professional – Classroom in a Book’ en maakt deel uit van de officiële trainingsserie van Adobe en hun gepubliceerde software. De Illustrator CC Complete cursus wordt gegeven door een Adobe Certified Instructor, die de software zelf ook dagelijks gebruikt en dus altijd op de hoogte is van de laatste tips & tricks in zijn vakgebied.

Na afloop van de cursus Illustrator CC Complete heeft de deelnemer voldoende basiskennis en vaardigheden voor het zelfstandig maken en bewerken van grafische beelden, zoals illustratieve tekeningen, grafische producten en technische tekeningen.

Onderwerpen
What’s new in Adobe Illustrator CC
A quick tour of Adobe Illustrator CC
Getting to know the work area
Techniques for selecting artwork
Using shapes to create artwork for a postcard
Editing and combining shapes and paths
Transforming artwork
Creating an illustration with the drawing tools
Using color to enhance signage
Adding type to a poster
Organizing your artwork with layers
Gradients, blends, and patterns
Using brushes to create a poster
Exploring creative uses of effects and graphic styles
Creating artwork for a t-shirt
Using illustrator cc with other adobe applications
Preparing content for the web

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

  • Goede vaardigheid in de Engelse taal, aangezien het lesmateriaal en de software Engelstalig zijn.

Duur van de cursus

3 dagen

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam

Gratis informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.