VAVO

Categorie Voortgezet onderwijs
Prijs € 1137,-
Regio

Er zijn 3 cursussen gevonden gerelateerd aan VAVO

VAVO

Het Voortgezet Algemeen Volwassenen Onderwijs (VAVO) is bedoeld voor scholieren die hun vooropleidingen niet willen voortzetten op hun reguliere middelbare school of gezakt zijn voor het eindexamen. Het volwassenonderwijs kan ook een uitkomst zijn voor mensen die na enkele jaren alsnog een vooropleiding willen volgen. Ook is het mogelijk om op het VAVO losse certificaten te halen, dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor het geval er op een vervolgopleiding om een specifiek vak gevraagd wordt.

Inhoud

Het VAVO biedt drie niveaus aan die ook op reguliere middelbare scholen te vinden zijn. Je kunt kiezen uit vmbo-tl, havo en vwo.
In het volwassenenonderwijs word je ook als een volwassene behandeld. Je moet zelf verantwoordelijkheid nemen. Je wordt hierin wel goed begeleid en je hebt daarom regelmatig gesprekken over je studievoortgang.
Het is mogelijk om zelf te kiezen welke vakken je wilt volgen. Dit kan er één zijn, maar ook meerdere. Een opleiding aan het VAVO duurt meestal één jaar.

Relevantie

Ben jij gezakt voor je eindexamen? Wil je graag alsnog je diploma behalen of heb je een bepaald vak nodig voor je vervolgopleiding? Dan is VAVO iets voor jou.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Schakelopleiding Hoger Onderwijs ROC Midden Nederland 1137,-
  Amersfoort, Utrecht
Schakelopleiding MBO ROC Midden Nederland 1137,-
  Amersfoort, Utrecht
Vmbo-TL Eenjarig ROC Midden Nederland 1137,-
  Amersfoort, Utrecht

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.