Documentmanagement

Categorie Administratief en Secretarieel
Prijs onbekend
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Documentmanagement

Documentmanagement

Documentmanagement is het toepassen van regels en beleid over de manier waarop documenten worden gemaakt, bewaard en vernietigd. Hierbij gaat het niet enkel om het digitaal opslaan van documenten, maar ook over het opbergen van documenten op een bureau, of in een archiefkast. Bij documentmanagement wordt er gebruik gemaakt van een systematische methode van het opslaan van documenten. Een efficiënte manier van het beheersen van documenten betekent een verlaging van de distributie- en opslagkosten en een snellere toegankelijkheid tot alle bedrijfsdocumenten.
Documentmanagement
Medewerker archiveert

Inhoud

Deelnemers aan de cursus ‘documentmanagement’ maken kennis met wat documenten zijn en hoe deze in perspectief geplaatst kunnen worden. Je leert met elektronische documentsystemen werken en waarom en wanneer iets digitaal gedocumenteerd wordt. Ook maak je een duik in het verleden van documentmanagement en kijkt naar de trends van nu. Al deze kennis leer je in de praktijk te brengen door middel van verschillende soorten casestudies.

Relevantie

De cursus ‘documentmanagement’ is uitermate geschikt voor iedereen die de ambitie heeft om vaardigheden op te doen op het gebied van het managen van documenten. Na afloop ben je in staat professioneel te archiveren.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Microsoft Office Word 2010 basis ROC A12    
  Arnhem, Ede, Veenendaal, incompany
Microsoft Office Word 2010 gevorderden ROC A12    
  Arnhem, Ede, Veenendaal, incompany

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.