Steno

Categorie Administratief en Secretarieel
Prijs € 319,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Steno

Steno

Met steno bent u in staat een gesprek letterlijk vast te leggen op het moment dat het plaatsvindt. Het is een erkende, speciale schrijftechniek waarin u de lettergrepen verkort noteert. Het is een makkelijke manier van vastleggen waarbij geen technologie nodig is wanneer iemand de vaardigheid onder de knie heeft.
Steno
Secretaresse die alles nauwkeurig notuleert

Inhoud

Met behulp van een speciale lesmethode maakt u zich het stenosysteem 'groote' eigen, de meest gebruikte wijze van stenograferen. Eerst leert u de basisbeginselen van het schrijven in steno en stap voor stap raakt u vertrouwd met het onverkorte en verkorte stenoschrift.

Relevantie

Deze cursus is speciaal bedoeld voor secretaresses die notulen maken tijdens een vergadering, maar ook voor journalisten die interviewen of studenten die dictaat moeten opschrijven tijdens colleges. Het biedt een geheimschrift dat van toepassing is op alles wanneer je even geen pen en papier bij de hand hebt.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Steno NHA Thuisstudies 319,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.